Liene ir sirsnīga, atklāta un neatlaidīga personāla atlases speciāliste, kas vienmēr izdara darbu rūpīgi un kvalitatīvi, nodrošinot augstāko kvalitāti dažādos personāla atlases projektos. Liene ir ieguvusi maģistra grādu personāla vadībā un šajā jomā strādā jau vairāk nekā 4 gadus. Lienei piemīt vēlme sasniegt labāko rezultātu un nodrošināt klientu ar atbilstošākajiem darbiniekiem, kā arī viņa vienmēr ir gatava dažādiem uzdevumiem un jaunām pieredzēm.

1. Kā Tu raksturotu savu ikdienu, strādājot mūsu uzņēmumā?

Ikdiena ir visnotaļ dinamiska, ātra un aizraujoša, kā arī izaicinājumiem pilna. Mūsu komanda ir lieliska, mums noteikti netrūkst optimisma un veselīga azarta, lai veiksmīgi atrisinātu jebkuru situāciju. Ir prieks strādāt, ja ir šāda komanda!

2. Padalies ar kādu smieklīgu, īpatnēju vai interesantu atgadījumu, kas ir noticies darbā ar kandidātu atlasi un novērtēšanu?

Konkrētu atgadījumu nevaru minēt, bet, manuprāt, personāla atlase ir ļoti aizraujoša, jo nākas meklēt Latvijā salīdzinoši maz esošus un ļoti dažādus speciālistus un vadītājus, piemēram, specifiskus IT vai inženierijas amatus.

3. Kādi ir Tavi hobiji vai intereses ārpus darba? Un kā Tu uzturi veselīgu darba un privātās dzīves līdzsvaru?

Brīvajā laikā dodos garās pastaigās vai izbraucienos ar riteni, baudu dārza darbus, kā arī ļaujos dejotpriekam.
Man vislielāko prieku un piepildījumu sniedz kvalitatīvi pavadīts laiks ar man mīļiem cilvēkiem, atrast laiku ir iespējams vienmēr, ja vien ir vēlme.

4. Ko Tu gribētu nākotnē izdarīt?

Labprāt nākotnē apgūtu jaunas prasmes un zināšanas kandidātu novērtēšanas jomā, specializējoties kādā no novērtēšanas testiem, kā arī apgūt mākslīgā intelekta sniegtās iespējas kandidātu atlases procesa uzlabošanā.

 

5. Kāds ir Tavs mīļākais teiciens vai mantra? Kādēļ tas ir svarīgi Tev?

Man tuva ir Senekas paustā doma: “Dzīve ir kā mākslas darbs – tās vērtību nosaka nevis garums, bet dziļums.” Manuprāt, būtiskākais ir iemācīties dzīvot dziļu un “gardu” dzīvi, ar prieku un pateicību izdzīvojot katru dienu.

Iepazīsti mūsu komandas zvaigznes arī turpmāk!