Paulas ātrums, komunikācijas prasmes un sirsnība ir tikai dažas no panākuma atslēgām, kas palīdz veiksmīgi atrast īstās zvaigznes mūsu klientu uzdevumā!

Paula ir ieguvusi bakalaura grādu psiholoģijā, un savas zināšanas un prasmes plāno turpināt attīstīt arī maģistra grāda iegūšanā! Viņa ir mērķtiecīga, dzīvespriecīga, pozitīva un ar vēlmi iesaistīties dažādās aktivitātēs, kas lieliski noder dažādos personāla atlases projektos, meklējot un novērtējot kandidātus! 

1. Kā Tu raksturotu savu ikdienu, strādājot mūsu uzņēmumā?

Man ir brīnišķīgas kolēģes, kas padara ikdienu patīkamu un smiekliem piepildītu. Papildus, dažādie un interesantie projekti piepilda ikdienu krāsainu, kas neļauj iestāties rutīnai.

2. Kādi ir Tavi hobiji vai intereses ārpus darba? Un kā Tu uzturi veselīgu darba un privātās dzīves līdzsvaru?

Man ļoti patīk pastaigas, kultūras pasākumi, laiks ar ģimeni un draugiem.

Cenšos novilkt robežas starp darbu un privāto dzīvi un brīvajā laikā nedomāt par darba lietām, bet, protams, ne vienmēr tas izdodas.

3. Vai vari padalīties ar kādu smieklīgu, īpatnēju vai interesantu atgadījumu, kas ir noticies darbā ar kandidātu atlasi un novērtēšanu?

Katru dienu notiek kaut kas par ko var pozitīvi pasmieties un uzlabot sev garstāvokli, bet laikam ar vislielāko prieku atceros kā atlasījām valdes locekļus uzņēmumam nekustamo īpašumu jomā. Viena no prasībām bija pieredze šajā jomā, un daudzi kandidāti pārliecinoši minēja, ka viņiem piemīt atbilstoša pieredze, jo saimnieko paši pa savām mājām 🙂

4. Ko Tu gribētu nākotnē izdarīt?

Šobrīd esmu pusceļā, lai iegūtu psihologa kvalifikāciju, līdz ar to mana vēlme ir sasniegt manu nostādīto mērķi, lai ne tikai izprastu sevi daudz labāk, bet arī palīdzētu citiem pilnveidoties un attīstīties. Uzskatu, ka attīstība ir viena no panākumu atslēgām! 

5. Kāds ir Tavs mīļākais teiciens vai mantra? Kādēļ tas ir svarīgi Tev?

“Ja Tu spēj saskatīt skaistumu, tad tikai tāpēc, ka skaistums ir Tevī pašā. Jo pasaule ir kā spogulis, kurā katrs redz sevi pašu. ”

Ikviens ir skaists un ar labām īpašībām piepildīts, vajag tikai spēt to saskatīt!

Iepazīsti mūsu komandas zvaigznes arī turpmāk!